Download je gratis e-boek

"Het verschil met zes maanden geleden is heel groot, en dit door de persoonlijke aanpak. Intens en bijzonder nuttig!"

Manager worden van een tweetalig team binnen de financiële sector was voor mij het uitgelezen moment om mijn schoolse Frans naar een hoger niveau te tillen. Als manager vind ik het belangrijk je collega’s aan te spreken in hun moedertaal.

Ik koos voor het programma bij Christine omdat ze zich focust op leiderschapsprofielen, maar ook omwille van de persoonlijke aanpak en de klik die we hadden tijdens het adviesgesprek.

Ik voel me nu comfortabel in 1-op-1 gesprekken en in meetings probeer ik een goed evenwicht te bewaren tussen het Nederlands en het Frans. E-mails schrijven gaat vlotter en doe ik grotendeels zonder vertaalsoftware.

Intern kreeg ik de feedback dat het verschil met zes maanden geleden heel groot is.De persoonlijke aanpak in het individueel traject is intens, maar bijzonder nuttig omdat Christine het praktijkgericht maakt. We gebruikten real life cases en situaties uit mijn job en mijn omgeving tijdens de rollenspellen. Dankzij Christine’s betrokkenheid voelde ik me ook veilig en comfortabel om de rollenspellen aan te gaan. Heel nuttig!

Annelien Defoort, Salesmanager ING Lease Belgium