Executive 1:1 taalcoaching
voor bedrijfsleiders en beleidsmakers

Waarom jij als executive een taalcoach Frans verdient

Als bedrijfsleider of beleidsmaker is jouw tijd schaars.
Je wil snel resultaat.
Daarom wil jij niet zomaar een taalopleiding Frans.
Want communiceren in het Frans doe je al.

Alleen voel je dat je nog iets mist.
Omdat je de taal onvoldoende beheerst, ben je onzeker of niet vlot genoeg wanneer je Frans spreekt.
Je houdt je in.
Je weet dat je meer impact en betere connecties kan maken.
En dat je daardoor nu mooie kansen laat liggen.

Jij wil niet zomaar Frans leren.

“Sinds ik aanklopte bij Christine, onderhandel ik in het Frans met buitenlandse partners, ga ik in dialoog met Franstalige politici en handelsorganisaties en geef ik media-interviews.

We bereikten dit resultaat met een minimum aan input en een maximum aan output. Ik kan deze taalcoach Frans aan elke executive aanraden!”

Eva Faict, country manager Amazon

Waarom zou je voor mij kiezen als jouw taalcoach Frans?

Tijdens mijn premium 1:1 programma werken we volledig op maat.

We vertrekken van jouw persoonlijke doelstelling, of je nu nieuwe klanten, een promotie of een betere connectie met je team wil.

Wat je ambitie ook is, ik doe niets liever en ben sterk in me helemaal inleven en onderdompelen in jouw situatie en meedenken vanuit jouw rol.

Omdat ik slechts met een handvol klanten tegelijk werk, heb ik ruimschoots de tijd om me ten volle te engageren voor jouw groei. Daar ga ik voor.

Mijn sterktes?

Die unieke aanpak vind je niet in online cursussen of andere taalopleidingen Frans.

Hoe werkt 1:1 Executive taalcoaching Frans?

Wat krijg je extra?

“Hoe Christine het programma persoonlijk en op mijn maat maakte, me met een verfrissende directheid uitdaagde en ondersteunde, heeft alle verschil gemaakt. Voor mij een echte meerwaarde.”

Karen, Managing Director & medeoprichter van een communicatiebureau.

Deelnemers getuigen

Eva Faict, Amazon, Country Manager Belgium

Advocaat, Founder Boutique Corporate and Law Firm

Sven Leemans, COO Kreglinger Europe

Wat levert deze Executive taalcoaching
zakelijk Frans jou op?

“Ik heb Christine ervaren als iemand met veel warmte en kennis, luisterend, streng, maar rechtvaardig, zachtjes duwend, vaak zonder dat ik het besefte. Dit boeiende totaalpakket maakte me een stuk sterker, als persoon en als leider. Heel blij met haar als mijn taalcoach Frans.”

Katrien Vermeire, Managing director John & Jane

Is 1:1 taalcoaching Frans iets voor jou?

Dit programma is niet voor iedereen. Ik werk bewust met een beperkt aantal klanten die minstens aan deze criteria beantwoorden:

Voel je je aangesproken door mijn manier van werken en ben je benieuwd wat onze samenwerking jou kan opleveren?

Laat het ons samen ontdekken tijdens een gratis adviesgesprek!

Deelnemers getuigen

Quel(s) succès veux-tu partager?

“La première session qui était trés agréable. À mon avis j’ai appris plus dans 1,5h que j’ai appris dans les autres sessions avec des autres.”

Sven Leemans, COO Kreglinger Europe

Veel gestelde vragen

 • Verschillende elementen bepalen of je je doelstellingen bereikt. Het begint al bij de intakeprocedure. Door je zorgvuldig als kandidaat te selecteren op niveau, doelstellingen, verwachtingen, vertrekken we van een solide basis. Die is er nodig en bepaalt in grote mate of je je doelstellingen bereikt.
 • Daarnaast is er het beperkte zelfstudiepakket en je praktijkoefening.  Een taal leren vraagt tijd, toverformules bestaan er niet. Toch kan het – in de beperkte tijd die we allemaal hebben – veel efficiënter dan kort en intensief, of vele uuuuuren in een klaslokaal zitten zonder merkbare vooruitgang te maken. Het is wat jij tussenin doet dat voor een groot stuk mee bijdraagt aan je resultaat.
 • Daarbij is mijn motto “snel, simpel, spelenderwijs”: je ontvangt een handige eigen syllabus, die we combineren met het beste van wat er aan bestaand materiaal te vinden is (eenvoudige, leuke en praktische tools, platformen en oefeningen) Dat hou je ook het langste vol.
 • De meeste opleidingen reiken je het materiaal aan, geven je de lessen, volgen in het beste geval je opdrachten op, soms een examen, en daar stopt het. Of je er echt iets mee doet, daar houden ze zich niet mee bezig.
 • Hier ga ik ten eerste veel ruimer dan enkel lesmateriaal voor de les. Je ontvangt ook een pak extra lesmateriaal en toegang tot oefenplatformen waarmee je zelf aan de slag gaat. Dit om je kennis te verdiepen. 
  Ik houd je ook verantwoordelijk en houd constant de vinger aan de pols door na te gaan of je ook actie hebt ondernomen om je opdrachten te maken en je vaardigheden in de praktijk om te zetten.
 • Daarnaast ben ik ook continu op zoek naar manieren om jou je beoogde resultaat te laten bereiken: hoe leren mensen, hoe werkt het brein optimaal,…
 • Heb je een probleem, dan ben ik je persoonlijke coach om het te helpen oplossen.
  Immers je taalcompetenties verbeteren en je doel bereken zijn één ding. De weg ernaartoe is iets anders. Door de toevoeging van persoonlijke coaching* houden we je weg zo kort mogelijk.

  ( *Als gecertificeerd Oplossingsgericht Coach help ik je voor elk probleem een oplossing vinden.)

Dat kan zeker. We bespreken dat tijdens het intakegesprek.  

Alleen zijn de lessen en tussentijdse opdrachten niet vrijblijvend. Ze bouwen voort op je voorbereidingen en verwerking van de leerstof. Dat maakt dat je al na 1 of 2 lessen resultaat voelt.

Mijn ervaring heeft me geleerd dat de meeste mensen niet de tijd heben om na 7 dagen al hun opdrachten gedaan te hebben. We hebben het allemaal druk en er zijn nu eenmaal maar 24 u in een dag. En tussendoor moet je ook nog gaan werken en liefst wat ontspanning nemen, niet?

In elk geval, ik bepaal niet je agenda, maar wil wel dat je resultaat bereikt, snap je?  Maar jij weet best wat je aankunt.

Op basis van de ervaring van eerdere deelnemers plan je best 1 tot 3 uur per week in om aan je vorderingen te werken. (afhankelijk van het thema en de moeilijkheidsgraad voor jou)  Dit kan door verschillende keren een half uurtje te reserveren of 1 uur in één keer. Beter vele malen kort dan 1 keer lang is mijn motto. Alleen de volgehouden inspanning garandeert je het beste resultaat. 

Weet dat ik je heel veel leer, maar dat je resultaten in grote mate mee afhangen van de tijd die je zelf neemt om met de leerstof bezig te zijn, zowel dmv  oefeningen als door praktijkervaring op te doen. Je krijgt van mij continu tips om de leerervaring zo optimaal mogelijk te laten verlopen.

De investering voor dit premium programma van 6 maanden bedraagt momenteel 11 111 euro excl. 21% btw. Een korter of langer traject is ook mogelijk afhankelijk van jouw doelstellingen. Dat bespreken we tijdens  het adviesgesprek.

Is je onderneming in Vlaanderen gevestigd (en voldoet het aan de voorwaarden) of heb je een eigen vennootschap en btw-nummer, dan kan je beroep doen op een subsidie van 30% of 20% via de KMO-portefeuille.

Ik ben erkend als dienstverlener met registratienummer DV.O249136. 

Indien nodig kan je gespreid betalen in verschillende termijnen. Neem daarvoor gerust contact op met mij.

Na het invullen van je applicatieformulier en het adviesgesprek en indien we beiden overtuigd zijn dat we samen je doelen kunnen realiseren, ontmoeten we elkaar (live of online) 8 x voor een individuele sessie van 1,5 uur.

We werken max. 6 maanden samen.

Na ons beider akkoord plannen we direct je eerste sessies in.

Na het invullen van je applicatieformulier en het adviesgesprek en indien we beiden overtuigd zijn dat we samen je doelen kunnen realiseren, ontmoeten we elkaar (live of online) 8 x voor een individuele sessie van 1,5 uur.

We werken max. 6 maanden samen.

Na ons beider akkoord plannen we direct je eerste sessies in.

Als taalcoach zakelijk Frans voor ambitieuze, gedreven, daadkrachtige topexecutives en ondernemers engageer ik mij intensief met heel mijn hart en ziel, kennis en ervaring om jou het gewenste resultaat te helpen bereiken.

Daarom start ik in 2023 met maximaal 10 topexecutives en ondernemers een intensieve samenwerking op. 

 • Je bent een ambiteuze  bedrijfsleider, beleidsmaker of academicus en je komt geregeld Franstalige situaties tegen op het werk (of zal die in de toekomst tegenkomen) (live-per telefoon-per email).
 • Je hebt minimum een goed basisniveau in het Frans (via de intake test ik je kennis)
 • Je wil bijleren over enkele thema’s in het Frans op het werk, en dit liefst grondig, en in de diepte, zodat je voor langere tijd alleen verder kan.
 • Je wenst ook je Franse grammaire te verstevigen, door specifieke vaardigheden en onderwerpen in te oefenen.
 • Je wil resultaat halen met je taalopleiding Frans.
 • Je hebt nood aan een lesgever met veel ervaring, die weet hoe je iemand resultaten helpt boeken. Iemand die rekening houdt met jouw leerstijl en jouw specifieke problemen en behoeften. Iemand die werkt op jouw maat en ervaring heeft met resultaatgericht lesgeven en leren.
 • Je wil intensief begeleid worden gedurende een langere tijd.
 • Je houdt van een persoonlijke, verbindende aanpak van het begin tot het einde (zonder tussenpersonen).
 • Je bent bereid jouw eventuele innerlijke struikelblokken op te sporen en buiten je comfortzone te gaan.
 • Je bent klaar om je te engageren om te doen wat nodig is om je beoogde resultaat te bereiken.
 • Samengevat: je bent ambitieus, enthousiast, en je hebt een groeimindset.