Dit vertellen mijn klanten

“Vooraleer ik aan de lessen begon had Ik vooral problemen met grammatica, spreken en begrijpen. Ik was reeds lang op zoek naar een taalcoach en heb niet getwijfeld om me in te schrijven! Christine heeft me heel veel nieuwe dingen geleerd: spreken en verbeterd worden gaven me meer zekerheid en meer durf. Een privé les als begin is fantastisch, er is een persoonlijk contact, je leert communiceren, converseren, luisteren, begrijpen, antwoorden. De aanpak van Christine is speelser, gevarieerder dan op school, ze heeft genoeg materiaal om de lessen interessant te maken, het uurtje is zo om.

Ik zou de lessen zeker aanraden, zelfs onze Ambassadeur leert Frans tijdens zijn ambtstermijn in België. Voor mij, als anderstalige betekent kiezen voor deze lessen een verrijking in de Franse taal en cultuur, met als doel een persoonlijke groei.”

Helena Yudhira-Samiadjie

Golden Flower Tai Chi instructeur

“Ik had moeite met allerlei sociale situaties in het Frans, meer bepaald informatie vragen en over smaken en voorkeuren praten. Ik had dus geen twjfels om me in te schrijven voor de workshop.. Ik was er zeker van dat ik veel zou bijleren.

En inderdaad, mijn verwachtingen zijn helemaal uitgekomen, ik heb nl.leren correct Frans spreken. Alle situaties kwamen aan bod adhv spelletjes (kaarten, zinnetjes, video enz.). Ik zou dus zonder twijfel de workshop aanraden als je op een vlotte manier wil leren spreken.”

Helena Yudhira-Samiadjie

Golden Flower Tai Chi instructeur, over de workshop “Vlotte sociale relaties in het Frans"

“In mijn job had ik het vooral moeilijk om vlot te spreken bij het telefoneren. Door gebrek aan oefening kon ik mezelf ook niet verbeteren. Ik heb dus niet getwijfeld om mij in te schrijven voor een traject bij Christine.  Zo heb ik nieuwe woordenschat geleerd om moeiteloos een telefoongesprek te voeren. Christine heeft me ook heel wat woorden en uitdrukkingen, die ik in de loop der jaren verkeerd gebruikte, correct leren toepassen. Daarbij heeft mijn kennis van de grammaire ook een grondige update gekregen. Mijn doelstellingen zijn bijgevolg in zeer grote mate gerealiseerd: ik heb meer zelfvertrouwen en een rijkere woordenschat om het gesprek aan te gaan.

Over de aanpak van Christine ben ik heel tevreden: een zeer krachtige manier van leren op regelmatige basis.

Christine  heeft een bijzondere manier van lesgeven waarbij ze het ludieke en het kennis doorgeven combineert  met voldoende afwisseling. Op die manier daagt ze je uit om buiten je comfortzone te treden zonder dat je het zelf doorhebt.

Ik zou het programma zeker aanraden, wat ik trouwens al gedaan heb 😉 “

Margit Kleuskens

Executive Management Assistant, BOERENBOND

“Tijdens Franstalige opdrachten voor het werk had ik soms het gevoel niet de passende woorden en formuleringen te kennen  zoals dat de gewoonte is in de Franstalige cultuur.  Daardoor kwam ik vaak te direct over en voelden mijn gesprekspartners zich soms beledigd.

Ik vond het ook wenselijk om feedback te krijgen en gecorrigeerd te worden bij het maken van fouten. Bovendien had ik graag een naslag werk gehad  om snel informatie te kunnen opzoeken.

Ik heb dan ook niet getwijfeld om me in te schrijven voor een traject bij Christine. Een langlopend traject is veel effectiever dan een taalbad, omdat je de tijd krijgt om al het materiaal te verwerken en in kleine stapjes toe te passen.  Zo kan je het beter integreren en blijft het langer hangen. Na enkele sessies begon mijn omgeving te merken dat mijnwoordenschat rijker werd en dat ik minder moest nadenken zodat mijn gesprekken in het Frans vlotter liepen. Dit gaf me extra motivatie om genoeg tijd te blijven uittrekken voor de nodige zelfstudie.  

Ik heb heel veel nieuwe dingen geleerd tijdens het traject: sleutelzinnen voor standaardsituaties die ik onmiddellijk in de praktijk kon toepassen,  makkelijker praten, minder naar mijn woorden moeten zoeken, sneller de juiste werkwoordsvormen vinden, veel voorkomende fouten vermijden waar ik me niet van bewust was, en het beter begrijpen van mijn gesprekspartners. Bovendien beschik ik nu over  een naslagwerk dat ik regelmatig ter hand neem.

Christine is een heel deskundige coach met grote toewijding aan haar opdracht. Ze heeft veel aandacht voor de noden en interesses van de coachee. Ook over het lesmateriaal ben ik zeer tevreden: zowel de documenten als de leerplatformen zijn zodanig ingericht dat ze je blijven motiveren én je vooruitgang aantonen en bijhouden. Ik zou het traject zeker aanraden omdat het gewoon goed is. Het is de investering van tijd en middelen absoluut waard!

J.D.B.

Internal auditor, SEA-INVEST

“Mijn spreekvaardigheid is bij Christine absoluut vooruit gegaan. Vooraf twijfelde ik of het traject wel iets zou opleveren, maar het liep echt heel goed! Ik was ook heel tevreden over de aanpak en over Christine als coach! Ze is streng maar rechtvaardig. Ik zou het programma bij Christine zeker aanraden!”

Hanne Michiels

Functional Analyst, ANHEUSER-BUSCH INBEV

Christine Thoné
Jachthuislaan 14
3210 Linden (Lubbeek)
gsm: 0473 51 88 92
christine@taalcoachfrans.be

Taaltips Frans
Erkend dienstverlener

Registratienummer: DV.O236655

e-book-taalcoachfrans

GRATIS E-BOEK

Heeft je kennis Frans dringend een boost nodig?


Download hier mijn gratis e-boek:
"5 sleutels om je Frans een boost te geven".

PRIVACYBELEID

Je inschrijving is gelukt. Je ontvangt een bevestingsmail.

e-book-taalcoachfrans

GRATIS E-BOEK

Wil jij ook schitteren in het Frans?
Download hier mijn gratis e-boek:
"5 sleutels om je Frans een boost te geven".

PRIVACYBELEID

Je inschrijving is gelukt. Je ontvangt een bevestingsmail.

e-book-taalcoachfrans

Heeft je kennis Frans dringend een boost nodig?

     


Download hier mijn gratis e-boek:"5 sleutels om je Frans een boost te geven".

 

PRIVACYBELEID

Je inschrijving is gelukt. Je ontvangt een bevestingsmail.

Shares