Ik leer bedrijfsleiders en beleidsmakers vlot en verbindend communiceren in het Frans

zodat ze moeiteloos meer impact maken

Jij bent een leider met impact.
Je job is je passie.
Je wil mensen meekrijgen in je verhaal.
Middelmatigheid of ‘goed genoeg’ is aan jou niet besteed.
Jouw lat ligt hoog.

En daar wringt het schoentje.

Je merkt dat je dit niet waarmaakt wanneer je communiceert in het Frans. Je hebt al wel een zeker niveau bereikt, maar je voelt dat je boodschap niet overkomt zoals je het bedoelt.

En je weet dat je hierdoor kansen laat liggen.

Misschien is het een promotie? Of een groeikans voor je bedrijf? Of misschien bereik je niet je voltallige audience, omdat een deel van hen Franstalig is?

Opportuniteiten missen is niet jouw stijl.

Daarom staat een verbetertraject voor jouw zakelijk Frans bovenaan je prioriteitenlijstje. Ik ga ‘avec plaisir’ met jou aan de slag! 

Dankzij mijn exclusieve 1:1 executive taalcoaching zakelijk Frans leer jij de finesses van het communiceren in het Frans, en dit volledig op maat van jouw rol en verantwoordelijkheid.

+ 30 jaar ervaring

+ 350 coachees

+ 40 bedrijven

Jij bent een ambitieuze CEO of ondernemer die houdt van zijn of haar job. Professionaliteit en kwaliteit leveren staan hoog op je prioriteitenlijstje. Middelmatigheid is niet aan jou besteed.

En toch!

Je merkt dat je dit niet waarmaakt wanneer je Frans moet spreken. Je werkt te hard aan het voorbereiden van je gesprekken in deze taal. Je zegt niet wat je zou willen omdat je woordenschat niet toereikend is. Naar jouw normen maak je nog te veel fouten. Dit knaagt aan je gevoel van professionaliteit en deskundigheid.

Dit moet anders.

Je wil zo niet langer in je job blijven staan. Je wil vlot en vertrouwvol je klanten, prospecten, collega’s of leveranciers te woord staan, in alle omstandigheden, ook in het zakelijk Frans!

Goed nieuws!

Het kan! Blijf zo niet in je job staan. Maak kennis met mijn High-end taalcoaching zakelijk Frans.

Bonjour!
Je m'appelle Christine

Enchantée. Sinds 2017 help ik als taalcoach zakelijk Frans executives en beleidsmakers vlot en vol vertrouwen communiceren in professioneel Frans. 
 

Hierbij volg ik mijn eigen, unieke aanpak, die véél verder gaat dan de klassieke taalopleidingen zakelijk Frans. Want ook ik leg de lat graag hoog.

Ik zorg ervoor dat jij snel, simpel en spelenderwijs flinke stappen zet, zodat je in het Frans even impactvol en zelfzeker overkomt als in het Nederlands.

“Mijn schroom rond Frans spreken is helemaal weg!”

Tweetaligheid is een must in m’n job. Ik zocht een alternatief voor de traditionele avondschool en kwam uit op het persoonlijke aanbod van Christine dat ik nog nergens anders had gezien. Ze porde me vanaf de eerste sessie aan om het gewoon te doen en te springen. Ik moet nu minder nadenken en het gaat automatischer. Christine heeft interesse in m’n werk, biedt maatwerk in de oefeningen, benoemt wat nodig is en denkt zelfs mee in scenario’s voor presentaties en gesprekken met vakbonden. Ik heb haar ervaren als een geduldig, begripvol, rustig persoon met een inspirerende zienswijze. Mijn schroom rond Frans spreken is helemaal weg. 

Hugo Hamers
CEO van een carrosseriegroep

"Dit programma heeft mijn verwachting overtroffen."

Middenin een zakelijke overname in Frankrijk besloot ik voor 1:1 taalcoaching Frans te gaan.Tijdens ons kennismakingsgesprek kwam Christine net zo authentiek en gedreven over als haar website aangaf.

De sessies met Christine werden gevuld met wat letterlijk op mijn agenda stond. Hierdoor voelde ik direct resultaat in de praktijk.  Met haar communicatie-advies en kennis over verbindend communiceren overtrof Christine mijn verwachtingen. Met haar hulp is de overname een stuk makkelijker verlopen. Zo hebben we o.a. de presentatie voor de bankonderhandelingen zowel taalkundig als inhoudelijk nauwkeurig samen voorbereid. Die had ik anders nooit alleen durven doen, laat staan in het Frans. Hoe Christine daar met haar scherpe blik naar keek, heeft me erg verrast. Dankzij deze executive taalcoaching is ook mijn stressniveau gedaald.Ik kan mij terug focussen op het ondernemen zelf, omdat ik niet langer onzeker ben over mijn Frans.

Deze taalcoaching heeft een enorme impact gehad op waar ik nu sta. 

Johan, CEO

 

Hoe werkt de 1:1 executive taalcoaching?

Mijn programma is veel meer dan een gewone intensieve cursus zakelijk Frans.

6 maanden lang leer ik jou vlot en verbindend communiceren in het Frans, volledig binnen de context van jouw job. Of je nu wil werken aan je presentatietechnieken, het geven van keynotes of het voeren van onderhandelingen: jij bepaalt waar we samen aan werken.

We zien elkaar tijdens onze coachingsessies en jij werkt tussendoor ook zelf aan je vorderingen. Je kan me ook altijd bereiken via mail of WhatsApp.

Wil je al meteen aan de slag?

Download mijn gratis e-book met 5 snelle tips om je kennis Frans een instant boost te geven.

To the point en direct bruikbaar.
Jouw persoonlijke snelcursus Frans!