Zakelijk Frans leren in groep,
samen met andere leiders, managers en ondernemers

Zoveel meer dan een standaard
taalopleiding Frans

Zakelijk Frans leren doe je het beste door het te spreken en er plezier aan te beleven. Daarom creëer ik met mijn groepsprogramma een veilige omgeving waarin 6 high-level professionals elkaar stimuleren en inspireren.

De combinatie van mijn deskundige begeleiding als taalcoach Frans, de nodige dosis fun, de inspirerende omgeving en de kracht van de groep zorgt voor een bijzondere dynamiek waardoor elke deelnemer in sneltempo behoorlijke vorderingen maakt.

“Deze resultaatgerichte taalopleiding Frans en het enthousiasme van Christine hebben me werkelijk verrast. De zaken die ik geleerd heb, pas ik nu toe in de praktijk en ik spreek zoveel mogelijk Frans met de collega’s. Christine is enthousiast, passioneel en gastvrij. En dat werkt.”

Cherelle Bulté, Interim Legal Counsel, BNP Paribas Fortis.

Hoe zit deze executive taalopleiding
zakelijk Frans in elkaar?

We werken rond de 6 meest voorkomende thema’s in dagelijkse zakelijke communicatie, aangevuld met de uitdieping van de Franse grammaire.

We vertrekken van concrete situaties die jij meemaakt en oefenen samen op het deelnemen aan of leiden van een vergadering, het voeren van moeilijke gesprekken en andere uitdagingen.

Het resultaat na afloop:

“De sfeer was gemoedelijk en no nonsense, waardoor de remming om te spreken vrijwel onmiddellijk weg was. Het traject zit goed in elkaar qua thema’s. Ook de syllabus en de oefeningen tijdens de sessies zijn heel nuttig.”

Ann Vankrunkelsven, RA/QA Manager, Matrix Requirements

Wat maakt deze taalopleiding Frans uniek?

  1. De doelgroep:
    6 high-level professionals, leiders, managers en ondernemers met basiskennis Frans, die bijna dagelijks geconfronteerd worden met leiderschapsuitdagingen in het Frans.
  2. Snel en toch lang genoeg:
    6 volledige lesdagen verspreid over 6 maanden, met ondersteuning tussendoor
  3. Niet alleen taalopleiding maar ook mentale coaching op je onbewuste overtuigingen, gedachten en acties verbonden aan Frans leren en spreken.
  4. Het groepseffect: je leert niet alleen van mij, maar vooral ook van elkaar. Je krijgt ook een buddy met wie je tussendoor kan oefenen.
  5. De exclusieve locatie: een uniek, rustig landelijk kader, in huiselijke sfeer, middenin het groen en de velden, ver van je dagelijkse beslommeringen, zodat je maximaal kan focussen.

“Dit programma is echt ideaal: intensief, kort en met ruimte voor de dagelijkse dingen. De aangereikte sleutelzinnen zijn bijzonder efficiënt, ik gebruik ze nog elke dag. Ik spreek nu meer met de Franse collega’s en heb geen stress meer.”

Lieven Soens, Key Account Manager, Ireks Belgium NV.

Hoe zit het praktisch?

Benieuwd of jij in aanmerking komt voor dit exclusieve programma?
Je komt het snel te weten tijdens een gratis intakegesprek!

“Wonderbaarlijk hoe na één les de woordenschat en de grammatica blijven hangen, gewoon door toepassing! Heel praktijkgericht, geen saaie boel, direct toepasbaar.”

Inge Huygens, N-Building

Wat zijn de 6 thema's die in deze taalopleiding Frans aan bod komen?

Tijdens elke lesdag behandelen we één module

Module 1

Communiquer efficacement et de façon polie

Module 2

Décrire sa fonction et son entreprise

Module 3

Donner son opinion - discuter et débattre

Module 4

Faire une conversation téléphonique

Module 5

Partager des informations (oralement et par mail)

Module 6

Diriger une réunion - participer à une réunion

Veel gestelde vragen

De investering bedraagt 4.900 euro excl. 21 % btw of 3.430 euro excl. 21% btw indien je gebruik kan maken van de KMO-Portefeuille.

Dit is een live programma.

Wens je deel te nemen, dan moet je je op de volgende lesdagen kunnen vrijmaken om naar Linden (bij Leuven) te komen.

Donderdagen 25 jan. – 22 febr. – 21 maart – 25 april – 23 mei – 13 juni 2024

Jazeker. Ik hou de groep bewust beperkt (max. 6 deelnemers) om voldoende te kunnen inspelen op de individuele doelstellingen en behoeften van elke cursist.

Tussen de lessen door kan je me altijd bereiken via mail of WhatsApp.

Bij het 1:1 programma werken we volledig op maat van jouw situatie en in de diepte, waardoor je nog sneller vooruit gaat. Ik dompel me volledig onder in jouw werkcontext en denk met je mee als jouw sparring partner en communicatiecoach. Wil je graag snel resultaat en 100% maatwerk? Dan is het 1:1 programma voor jou mogelijk interessanter.

Verkies je een bredere waaier aan thema’s, hou je van de dynamiek van een fijne groep, en een veilige, landeliijke setting om Frans te oefenen met meerder gesprekspartners? Dan is het groepsprogramma voor jou ideaal.

Andere vragen?

Heb je andere vragen of ben je nog niet helemaal overtuigd?
Neem dan gerust contact op met Christine Thoné.

Ik beantwoord met plezier al je vragen.