E-book: Geef je zakelijk Frans een boost

Download hier je gratis e-book met 5 snelle tips voor beter zakelijk Frans

Wil jij alvast zelf aan de slag om je zakelijk Frans een flinke upgrade te geven? Dat kan! Dit gratis e-book is jouw persoonlijke snelcursus Frans.

Het bevat 5 tips die je meteen kan inzetten en die je op korte termijn flink vooruit zullen helpen.

In dit e-book vind je o.a.:

  • simpele en handige tips voor thuis en op het werk
  • 3 apps om je woordenschat snel uit te breiden
  • 4 niet te missen YouTube sites en podcasts
  • 10 websites om snel Frans te leren, te oefenen en te testen
  • En nog heel wat extra’s voor wie houdt van luisteren, kijken, lezen, praten, oefenen of
    studeren.

Meld je nu aan en ontvang het e-book onmiddellijk in je mailbox

Als bonus ontvang je regelmatig waardevolle inspiratie in je mailbox met taaltips en -nieuws om je zakelijk Frans naar een hoger niveau te tillen.

Meld je nu aan en ontvang het e-book onmiddellijk in je mailbox

Als bonus ontvang je regelmatig waardevolle inspiratie in je mailbox met taaltips en -nieuws om je
zakelijk Frans naar een hoger niveau te tillen.

Christine zelf heb ik ervaren als to the point, een aangename en ervaren taalcoach.

Ik kreeg een andere functie toegewezen, waardoor ik voortaan nationaal werk en meer Frans moet praten. Ik voelde een soort van drempel om Frans te spreken doordat ik het weinig gebruikt hebt in het verleden. De opbouw van het programma, intensief, kort en met ruimte voor de dagelijkse dingen, sprak me aan. Het zat op de meest ideale manier in elkaar.
Door meer contact met de Franse taal gaat het nu steeds vlotter. Ik heb in het programma bagage meegekregen die ik nog elke dag gebruik. De aangereikte sleutelzinnen zijn bijzonder efficiënt te noemen.

Ik spreek nu meer met de Franse collega’s, wat aangenaam is voor beide partijen.
Ik heb geen stress meer wanneer iemand Frans met me praat. Ik ervaar dit eerder als aangenaam en interessant nu. Het wordt steeds leuker en leuker. De drempelvrees is helemaal weg. En ik vertaal ook niet meer in mijn hoofd terwijl ik luister.
In de auto luister ik nog altijd naar Franse zenders.Tijdens de meeting zet ik me bewust tussen de Franse collega’s, in tegenstelling tot vroeger. Ik neem veel makkelijker info mee uit conversaties en kan zelf ook reageren.Ik leer nog elke dag bij. Zo heb ik het graag.

Mijn verwachtingen zijn volledig ingelost.

Lieven Soens
Key Account Manager, Ireks Belgium NV.