Christine Thoné in het groen

Ook geen zin meer in middelmatigheid?

Wat is het jou waard om vlot, vol vertrouwen en verbindend zakelijk Frans te leren spreken?

Waar ligt jouw lat?
In tijd, engagement, enthousiasme?

Zo laag mogelijk?
Dan kan ik je helaas niet verder helpen.

De klanten die ik tot nu toe mocht helpen, denken gelukkig anders.

Zo verwoordt Zeynep Berktas, advocaat, onze samenwerking.

“Gaandeweg kreeg ik door waarom Christine zichzelf een taal’coach’ noemt. Ik dacht er met woordenschat en grammatica te geraken. Maar er is meer nodig. Niet alleen voor de taal maar vooral ook om uit te zoeken wat me blokkeerde en de belemmering aan te pakken. Ik was me er niet eens van bewust dat ik die coaching nodig had, Dankzij de aanpak van die kernblokkade voelde ik me na één sessie al meer ontspannen en moediger om in het Frans spreken, tot ik zelfs op het einde van het traject niet meer hoefde te vertalen in mijn hoofd.

Christine hield in onze sessies rekening met de onderwerpen die ik wilde behandelen. Het fijne was dat we steeds zaken oefenden die ik meteen kon implementeren.

Ik voer nu spontane informele gesprekken, geef presentaties, neem deel aan een vergadering en telefoneer. Ik voel me comfortabel en vol vertrouwen om te praten en te durven fouten maken.

Christine heeft het talent om je zo veilig te laten voelen dat je je kwetsbaar durft op te stellen.  Ze gaf mij het gevoel dat ik er toe doe, is vriendelijk en oprecht. Tegelijk bewaakt ze de nodige strengheid door het engagement dat ze van mij verwachtte. Ze gaf me net het doorzettingsvermogen dat ik nodig had om tot resultaat te komen.

Christine weet je net te raken daar waar je het nodig hebt, onopvallend en spontaan, zonder dat je het doorhebt.  Dit aspect heeft me de grootste sprong vooruit doen maken.”

Ik werk heel graag met klanten die 100% gecommitteerd zijn aan resultaat halen.
Ze realiseren zich heel goed dat ze vandaag kansen laten liggen omdat ze in het Frans niet tot hun recht komen.
Ze beseffen wat vlot Frans spreken hen zal opbrengen: meer zelfvertrouwen, meer zichzelf zijn, meer tijd, meer klanten, meer impact op hun team, een mooie promotie of overname.

Ze weten ook wat het waard is om te leren van iemand die niet alleen heel veel ervaring heeft,
maar ook op andere kwaliteiten coacht,
zoals overtuigingen, leiderschap en heldere, verbindende communicatie.
Iemand die hen uitdaagt en oprecht met hen meedenkt.

Iemand die naadloos aanvoelt wat ze nodig hebben.
Ze weten immers heel goed dat stralen als leider veel meer inhoudt dan wat juiste Franse woorden en grammaire gebruiken, nl. de juiste verbinding leggen met hun team, klanten of prospecten.

Ze kiezen resoluut voor een aanpak met hoge kwaliteit, waar ze plezier én connectie ervaren
en daardoor razendsnel vooruitgaan.
Voor minder doen ze het niet.

Hun lat ligt hoog.

De mijne ook. Voor jou.

Waar ligt jouw lat?